VTK Flydende Krystalsæbe 5 l Flydende Brun Sæbe (00010610)

136 kr.

Forny dit hjem med VTK Flydende Krystalsæbe. Naturlig brun sæbe til rengøring af trægulve og møbler. Miljøvenlig og effektiv rengøring.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400197602408 Kategori:

VTK Flydende Krystalsæbe er den ultimative løsning til effektiv rengøring og vedligeholdelse af dine vaskbare overflader. Med en imponerende pH-værdi over 9 er denne flydende brun sæbe perfekt til klinker, beton, fliser, terrazzo og ubehandlet træ. Den skånsomme, men kraftfulde formel fjerner snavs, fedt og pletter med lethed, efterlader dine overflader skinnende rene og velduftende.

Denne 5 liters beholder indeholder nok krystalsæbe til mange rengøringsopgaver, hvilket gør den ideel til både private hjem og kommercielle virksomheder. Med VTK Flydende Krystalsæbe kan du være sikker på en dybdegående rengøring, der efterlader ingen rester eller skadelige kemikalier bag sig.

Tag dine rengøringsrutiner til et nyt niveau med VTK Flydende Krystalsæbe og oplev forskellen med en professionel kvalitetsprodukt. Giv dine overflader den pleje og rengøring, de fortjener med denne eksklusive brun sæbe. Stol på VTK for enestående resultater og en skinnende ren hjemme- eller arbejdsmiljø. Bestil din 5 liters beholder med VTK Flydende Krystalsæbe i dag og oplev fordelene ved et professionelt rengøringsprodukt, der leverer hver gang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VTK Flydende Krystalsæbe 5 l Flydende Brun Sæbe (00010610)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.